Over ons

Het Bedrijf

Schildersbedrijf Leon Aben is een jong bedrijf gevestigd in Limbricht. Als schilder heb ik vanaf 1997 ervaring opgedaan in het schildersvak en sinds 2013 heb ik mijn eigen bedrijf. Bij mij staat klantgerichtheid, vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit voorop. Ik sta garant voor een persoonlijke benadering, vanaf de eerste kennismaking tot en met de oplevering van het werk. Daarnaast bied ik u goede nazorg.

Missie

Ik wil mijn kennis, ervaring en passie voor het schildersvak inzetten om de behoefte aan kwalitatief goede en duurzame schilderwerken en behangwerken te vervullen. Er wordt geluisterd naar de mening en behoefte van de klant en het eindproduct voldoet volledig aan de specifieke eisen en wensen van de klant.

Duurzaamheid

Bij de uitvoering van de werkzaamheden maken wij uitsluitend gebruik van duurzame producten uit het topsegment, met merken als Sigma, Boonstoppel en Wyzonol. Hiermee borg ik een lange levensduur van het eindproduct!

Kleuradvies

U wilt eens iets anders, verfrissends, maar u weet niet wat… Ook voor een deskundig kleuradvies op maat kunt u terecht bij Schildersbedrijf Leon Aben. Ik help u graag bij het maken van uw keuze. Aan de hand van kleurenwaaiers en stalen nemen wij samen de mogelijkheden door!

 

Aangesloten bij OnderhoudNL

Neem contact op